TW AUDiO ble grunnlagt i 2004 av Bernhard Wuestner. Selskapet holder til i Ludwigsburg i Tyskland. Etter mange år på veien bestemte Bernhard seg for å bygge egne høyttalere. Lydsystemene til TW AUDiO er utrolig godt bygget og har mange smarte løsninger som forenkler arbeidet til riggere og teknikere. TW AUDiO lager høyttalere i alle størrelser og kan i samarbeid med Powersoft og LAB-gruppen tilby komplette lydsystemer som er tilpasset både livet på veien og installasjoner med strengere krav til estetikk.
twaudio.de Spørsmål? Case Studies

KomponenterKomplette lydanlegg
Forsterkere

TW AUDiO samarbeider med Powersoft og LAB om forsterkere til sine systemer. De lager egne preset for alle høyttalere. Forsterkerne leveres i egne systemrack med mulighet til å lage gode systemoppsett med paneler for inn- og utganger og strømdistibusjon. Både Powersoft og LAB har også gode systemer for å styre forsterkerne sine via nettverk.

Powersoft K3DSP Lab-Gruppen PLM+Serie

Case Studies

Sigurd Lie salen ved Kristiansand Kulturskole
I februar 2017 gjorde vi oppgradering av Sigurd Lie salen ved Kristiansand Kulturskole. Vi monterte lydanlegg fra TW AUDiO med 4stk M12 topper og 4stk B30 subber. Toppene ble montert hengende i taket og gir en jevn stereo dekning i hele bredden av salen. Lydanlegget er forsterket av 2stk Powersoft K3 forsterkere. Tilbakemelding fra spesialkonsulent Tarjei Fjørtoft er kort og tydelig: «Vi er veldig godt fornøyd»

Les mer

TW AUDiO på Svalbard
I 2016 leverte Bary tre nye TW AUDiO lydanlegg til Longyerbyen blues klubb. De var i bruk kort tid etter på Dark Season Blues festival. De tre lydanleggene har alle TW AUDiO sin B30 sub. To av anleggene benytter toppen T20 og det siste ble levert med toppen T24N. Alle anleggene blir drevet av forsterkere fra LAB.gruppen. I tillegg ble de levert 2stk BSX sub'er med doble 21 tommer elementer som kan brukes der det er behov.

Les mer
Det var en utrolig bra festival i år. Takk for all støtte og support! TW AUDiO fungerte mye bedre enn jeg hadde tørt å håpe på. Mitt inntrykk er at det spilte klart og presist, og en fikk også fram en dybde i lydbilde vi ikke tidligere har hatt under DSB. Fikk veldig mange positive tilbakemeldinger på lyden i år!
Roberth Opsahl-Engen, teknisk sjef for Dark Season Blues festival

Leverandører