StageSmarts ble startet i 2015 av Mats Karlsson og Erik Davidson. Deres mål har, helt siden starten, vært å lage produkter i verdensklasse - produkter som gjør en forskjell! Firmaet fokuserer på strøm og strømdistribusjon, på mange måter det mest grunnleggende i vår bransje for tekniske sceneproduksjoner. StageSmarts holder til i Arboga i Sverige.
stagesmarts.com Spørsmål?

Neste generasjons strømdistribusjon

36, 48 og 72 kanaler tilpasset dine behov!

Magnetic hydraulic RCBO

En bedre bryter
smartPDU-serien bruker magnetisk-hydrauliske RCBO'er på alle utganger. Denne typen brytere er mer presise innenfor større temperatursvingninger - i motsetning til klassiske magnetisk-termostatstyrte brytere som brukes på de fleste andre systemer. På grunn av sitt overlegent bedre design er denne typen brytere også bedre til å takle transienter og komplekse belastninger, noe som passer det stadig mer krevende scene- og eventmarkedet. Dette, kombinert med individuell beskyttelse for jordlekkasje på hver enkelt utgang, gjør at du er best mulig skodd til enhver situasjon med smartPDU.

Load monitoring

Overvåk alle dine kurser - og mer!
Eliminér synsingen om hva som faktisk skjer med systemet ditt! smartPDU gir deg sanntidsovervåkning av alle utganger samt en innholdsrik og omfattende beskrivelse av den totale strømforbruken, effektiviteten, frekvensen, nøytrale kurser og volt. Hold øye med alle de kritiske komponentene og balansér lasten mellom de forskjellige fasene slik at du unngår problemene som kan gjøre store innvirkninger på ditt arrangement.

Modular outputs

Tilpass dine behov på minutter
smartPDU-serien gjør det mulig å tilpasse systemet ditt over tid med sin skalérbare tilnærming på strømdistribusjon. Alle utganger er modulære og gir deg muligheten til å imøtekomme dine behov i enhver situasjon. Kombinér Socapex, Harting og patch etter dine og kundens ønsker på minutter! Skulle du uheldigvis ødelegge en tilkobling i systemet kan du enkelt fikse det på stedet og sende de ødelagte delene til service/reparasjon - ikke hele PDU'en.

Leverandører