Solid State Logic ble grunnlagt i 1969. Selskapet holder til i Oxfordshire i England. Selskapet har gjennom hele sin levetid vært ledende på lydmiksere til studio, broadcast og live markedet. SSL sine miksere står i de største lyd- og TV-studioene verden over.
solidstatelogic.com Spørsmål? Case Studies

Livemiksere

SSL Live og I/O økosystemet
SSL sine livemiksere er resultatet av 40 år med studio- og TV-lyd. Solid State Logic sin patenterte Superanalogue krets sammen med 64-bit prosessering og 96kHz samplerate gir en fantastisk lyd. SSL har siden tidenes morgen vært kjent for presis og varm lyd - denne lyden finner du også i Live-serien. Muligheten til å bruke unike effekter som Stereo Bus Compressor eller VHD gir lyd som ingen andre produsenter kan konkurrere med.

Med sine innovative STEM grupper har SSL gitt lydteknikere nye og fantastiske muligheter for å prosessere lyden akkurat slik man ønsker. Mikserne er laget for å være en HUB for den digitale lyds tidsalder.

I serien med SSL Live-miksere finner vi L100, L200, L300 og L500 Plus samt Live Remote Tile og en rekke smarte I/O-bokser.
Les mer SSL Live I/O Ecosystem Se video Book en demo

Studiomiksere

SSL sin historie startet med analoge lydmiksere til studio. Dagens produkter er et resultat av over 40 års utvikling og regnes for noe av det beste på markedet. Mikserene står flere av de mest anerkjente studioene i verden.

I serien med studiomiksere finner vi AWS, Duality, Matrix2, XLdesk og Nucleus2.
Les mer Se video av AWS

Case Studies

AWS948 til Something From Nothing studio
Vi gratulerer Something From Nothing med ny Solid State Logic (SSL) AWS948 til deres studio i Bodø! Studioet holder til i Mediegården AS, midt i Bodø sentrum, er kompakt og designet bærer preg av at chill atmosfære og hygge er viktige parametre for å lykkes med lydinnspilling.

Vi ønsker lykke til med den nye mikseren!

Something From Nothing

Hellbillies med SSL L300
Hellbillies reiser Norge rundt med sin egen Solid State Logic L300 mikser og M32:32 stageboks. Publikum kan se frem til mye god lyd i 2017 og årene som kommer. Takk for et godt samarbeid og lykke til på veien!

Hellbillies er nå i gang med siste runde av 2017-turneén. Jeg mikser på en L300, og lyden fra denne konsollen er enestående. Alle lyder du sender gjennom denne mikseren låter bare bedre - akkurat som på en analogmikser i toppklassen. Man trenger ikke å kjempe mot grusomme digital eq’er eller begrense deg til å bare trekke ut frekvenser - du kan enkelt legge til tonnevis med dB, og det låter bare feitere.
- Johnny Skalleberg, FOH for Hellbillies.


Les mer

CC Cowboys på veien med SSL
CC Cowboys hadde med seg både L500 og L300 på hele turneén i 2015. Musikkpraksis tok turen innom Rockefeller på turnéavslutningen og slo av en prat med lydteknikere Mads Størkersen og Ulf Larsen.

Etter vår mening er det ingen andre miksere som gir mer for penga enn SSL.
- Mads Størkersen og Ulf Larsen


Les mer

Leverandører