H.O.F Alutec ble grunnlagt i 1998 av Hans Wilhelm Flegel. Flegel hadde allerede da over 30 år erfaring med stål- og aluminiumskonstruksjon. H.O.F. leverer truss i alle størrelser og har et stort utvalg med nødvendig tilbehør på lager. Med in-house tekniske tegnere, designere og TÜV-sertifiserte sveisearbeider kan H.O.F. også lage spesialkonstruksjoner etter kundens ønske. Selskapet holder til i Mettingen i Tyskland.


h-of.de Nettbutikk Spørsmål?

Truss

H.O.F. Alutec's truss leveres i alle størrelser. Truss med 50mm rør kommer nå også med den nye hurtigkoblingen som gjør rigging av truss raskere og helt stille. Det er også mulig å bestille trosse ferdig pulverlakkert.
HOFKON
…er HOF sin mest brukte modell og har konekobling, en standard som ha etablert seg i underholdningsbransjen. Systemet er effektivt, enkelt og sikkert. Trussen finnes i størrelser fra 18cm til 250cm, både i ett, to, tre og fire rørs varianter.

Les mer

HOFFORK
…er en mer robust trusse, med god lasteevne, som egner seg godt til større konstruksjoner og groundsupport-løsninger. HOFFORK finnes i størrelser fra 350cm til 920cm i både tre og firerørs utførelse.

Les mer

HOFBOLT
…er en trussemodell som egner seg til installasjoner hvor trussen skal henge over lengere tid eller permanent. Trussen kobles sammen med bolter og finnes i to og firerørs versjon.

Les mer

DesignStand / Excellent line

DesignStand / Excellent line er en serie med stativer som har en perfekt balanse mellom design og funksjonalitet. Stativene er byggesett som settes sammen etter ønske. Excellent line kommer best til sin rett når utstyret skal være «usynlig». Det egner seg meget godt som stativ for høyttalere, TV, lamper og projektorer. Levers i den fargen du ønsker deg.

Les mer

Couplers og clamps

H.O.F. Alutec tilbyr et bredt utvalg av koblinger, kroker og klemmer i ypperste kvalitet. Ta en titt på nettsiden for mer informasjon.

Ta en titt!

Leverandører