Green Hippo ble grunnlagt i 2000 og har kontorer i California - i tillegg til sitt hovedkvarter i London. Selskapet har siden årtusenskiftet jobbet seg helt til toppen av AV-industrien som produsent av både software og hardware til live og real-time distribusjon av video. Deres mediaservere er designet med tanke på kreativ frihet for sluttbrukeren - uten å måtte inngå kompromisser på brukervennlighet og kvalitet.
green-hippo.com Spørsmål? Case Studies

Produkter

Realtime grafikk er fremtiden og Green Hippo inkluderer 10 gratis Notch effekter i V4+. Dette gir helt nye og unike muligheter. Hardware i V4+ er også skreddersydd for realtime grafikk.


Key Features
Bruksområder
Case Studies

Kunstprosjekt i Adressaparken
Teknologihovedstaden Trondheims nye uterom, Adressaparken, har med hjelp fra Carlos Valente og Hippotizer Karst blitt et meget spennende prosjekt!

Les mer

Astrid S på Slottsfjell
Bary var heldige å få levere design av scene, lys og visuals i samarbeid med Armin Kazlauskas (Mediatec Group) for Astrid S til hennes konsert på Slottsfjell tidligere denne sommeren. I samarbeid med Astrid og hennes management utviklet vi design, bygging av custom scenedekor, gjennomførte pre-produksjon og avviklet konsert.

Les mer

Leverandører