Gerriets er et "Mekka" innen tekstiler og mekanikk. De har spesialisert seg på spesialtilpassing av tekstiler og skinnesystemer til scener, studio, arena, teater, kirker, hoteller og andre steder der det er behov for tekstiler. Har du en idé har Gerriets ganske sikkert en løsning.


gerriets.com Spørsmål?
Tekstiler
Gerriets har et enormt utvalg av forskjellige tekstiler. Vi skreddersyr løsninger etter dine behov.

Les mer

Sceneteknikk / Skinnesystemer
Gerriets har et brett utvalg av skinnesystemer for både tepper og tyngere last. En fellesnevner er tilpassede løsninger og integrasjon. Bary har levert flere installasjoner med utstyr fra Gerriets og har god erfaring med dette.

Spørsmål?

Danse- og scenegulv
På scener der det danses er det ofte krav til dansegulv, og dette er Gerriets best på! Gerriets kan også tilby gulvbelegg for bruk på messer og scener, effektgulv, gulvtekstiler og tilbehør.

Les mer

Akustikk
Dårlig akustikk er et kjent problem for de fleste. Gerriets produserer flere typer akustiske dempetepper med sertifisering.

Spørsmål?

Lerret
Om du ønsker et standard rammelerret eller et spesialtilpasset rullelerret på 21m bredde har Gerriets det du trenger. Her får du lerretter med forskjellige løsninger i alle fasonger, størrelser og materialer.

Les mer

Leverandører