Ayrton spesialiserer seg på å utvikle intelligent LED-belysning for underholdningsbransjen og arkitektoniske formål. Selskapet har siden 2001 utarbeidet innovative lamper og besitter i dag en enorm kompetanse innen ingeniørarbeid, programvare, elektronikk og optikk. Ayrtons hovedkvarter samt forsknings- og utviklingssenter ligger sør for Paris i Frankrike.
ayrton.eu Spørsmål? Case Studies
Se video av lampene

Portefølje

Ayrton har et utrolig spennende utvalg! Her finner du alt fra de "små og enkle" til de industriledende lampene, fullstappet med siste skrik innen dagens lampeteknologi. Kun fantasien setter begrensninger for hva Ayrtons serie med kreative løsninger kan tilby. Spekteret er stort og arsenalet av halsbrekkende lyseffekter er enestående!

Spot luminaire Profile luminaire Wash luminaire Creative solution Imagine display

Spot luminaire

Klikk på et bilde for å lese mer om hver enkelt produkt.

Mistral

Profile luminaire

Klikk på et bilde for å lese mer om hver enkelt produkt.

Diablo

Ghibli

Huracán-X

Khamsin

Perseo

Wash luminaire

Klikk på et bilde for å lese mer om hver enkelt produkt.

Bora

Levante

Merak

NandoBeam S3

NandoBeam S6

NandoBeam S9

WildSun K25-TC

WildSun S25

Creative solution

Klikk på et bilde for å lese mer om hver enkelt produkt.

MagicBlade-FX

MagicBurst

MiniBurst

Imagine display

Klikk på et bilde for å lese mer om hver enkelt produkt.

Case Studies

Cezinando, Øyafestivalen 2018
Den 10. august 2018 avsluttet Cezinando Øyafestivalen i Oslo. Vi tar et lite tilbakeblikk på "snakkis-produksjonen" der vi i Bary stod for produksjonsdesignet og store deler av den tekniske leveransen - med blandt annet 24stk Ayrton MagicBlade-FX i full sving.

Les mer
We ended up with 24pcs of MagicBlade-FX in Extended Mode placed in a 6x4 grid in the roof, while still having our 12pcs of MagicBlade-R in the ground package. I was able to make a lot of different shapes, some animations that made it look like the whole rig was moving, do a lot of pixelmapping to make organic-feeling effects, only use the center-diode to make it look like a completely different fixture, and make really different and unique looks for each song that was played. It felt like I had endless creative posibilites with the fixtures, and I'm pretty sure MagicBlade-FX is my new favorite fixture as of right now!

Diablo til Show-Teknikk
Diablo er en lampe vi har ventet på lenge! Lettvekteren veier kun 21.8kg, leverer opptil 19.000 lumen og har kniver - noe som gjør den til helt unik i sin klasse.

Alt dette har Espen Andersen og hans kolleger i Show-Teknikk oppdaget, og de er en av de første ut med Diablo i Norge. Show-Teknikk er et utleie- og produksjonsselskap som holder til i Drammen og består av riktig så flinke og hyggelige folk.

Les mer
Vi testet en rekke lamper før valget falt på den nye Diablo fra Ayrton. Vi ønsket en lampe som var liten og lett men fortsatt hadde godt lys utbytte. Den måtte i tillegg til alle standard funksjoner på dagens moving heads ha kniver samt god optikk og byggekvalitet. Alt dette mener vi Ayrton Diablo oppfyller med glans og vi gleder oss til å ta i bruk disse lampene i 2019!

Mistral på juleturné med Hanne Krogh og Johnny Logan
Vinteren 2018 hadde Show-Teknikk med seg Mistral på juleturné. Denne er like stor (les: like liten) som Diablo, men kommer da uten kniver. Show-Teknikk hadde også med seg NandoBeam S3 på denne turnéen.

Les mer

Ghibli til Spekter
Vi gratulerer Spekter med kjøp av det som omtales som "en ny standard for LED spot/profile lamper" som du kan lese om hos SoundLightUP.com

Ghibli har vært en enorm salgssuksess for Ayrton i 2018, og trenden ser ut til å fortsette i 2019!

NandoBeam S3 til Knuden Kulturskole
Det tok ikke lang tid fra demoen var gjennomført til første ordre forelå. Knuden Kulturskole har vært på jakt etter en kostnadseffektiv washlampe og valget falt på Ayrton NandoBeam S3. Vi ønsker lykke til med Ayrton på sørlandet.
Nå er Ayrton NandoBeam S3 i full drift hos oss. Er så fornøyd at vi vurderer å kjøpe et par til!

Karpe med Ayrton på turné
KARPE skal ut på turné i mars og april i 2019 og her får du se Diablo og et titalls andre Ayrton-lamper i bevegelse!

Meld ifra om du skulle ønske deg en tur bak kulissene før konsert en av de aktuelle dagene. Siden samtlige konserter er utsolgt, vil vi dessverre ha vanskeligheter med å organisere billetter til selve konserten.

Leverandører