AV Stumpfl er ledende innen utvikling og produksjon av utstyr til AV-industrien. Firmaet er en solid familiebedrift startet av Reinhold Stumpfl i 1970. Både kontorer og produksjon ligge i Østerrike. Dette gjør at de alltid levere høykvalitet og gode løsninger. Produksjonen spenner fra lerreter og rammesystemer til avanserte styringssystemer.


avstumpfl.com Spørsmål? Case Studies

Lerret

AV Stumpfl leverer flere typer lerret og mange forskjellige type duker - alt fra rammelerret for mobile applikasjoner til spesialtilpassede løsninger for installasjon. Vi kan hjelpe deg med å finne den løsningen som passer best til ditt prosjekt.

«No standard is also a standard»
Mobile rammelerret
Denne typen lerret kjennetegnes ved at de kan settes opp av én person, og ved hjelp av dagens prosjektorteknologi kan de brukes til å lage skarpe bilder både på store og små lerret på kort tid. Kunden kan velge mellom mange forskjellige lerretsduker. Lerretene kan brukes i mange aplikasjoner.

Les mer

Faste rammer
Faste rammer bygger på samme filosofien som de mobile rammene. Presise aluminiumprofiler optimalisert for rask, sikker og permanent installasjon. Kunden kan velge mellom mange forskjellige lerretsduker.

Les mer

Rullelerret
Alle kjenner til det tradisjonelle rullelagrene. Lerret som er synlig når det trengs og bortgjemt når det ikke er i bruk. Rullelerret finnes i mange størrelser og de kan tilpasses for oppheng på de fleste vegger og i tak. Det finnes også modeller som han felles inni taket.

Les mer

Spesialtilpasset
Trenger du et lerret med en spesiell størrelse? Skal det være kjempestort, buet, uten ramme - eller må det monteres med et spesielt oppheng? I løpet av de siste 40 årene har AV Stumpfl lært seg hva som er teknisk mulig og finner den beste løsningen for deg.

Les mer

Styringssystem

Wings Vioso
Wings Vioso er AV Stumpfl sitt avanserte styringssystem. Med ulike bokser kan man bygge opp avansert systemet med ulike inn og utganger. Systemene kan brukes i alt fra enkle oppgaver i ett møterom eller store automatiserte installasjoner i fornøyelsesparker eller museer. Styringen av systemet skjer via skjermer, fysiske knapper, sensorer eller tidtabeller.

Les mer

I/O bokser og videospillere

Wings FHD Player
Wings FHD player er en genial liten boks for avspilling av videosnutter eller lydfiler i fast installasjon. Via integrasjonen mot Wings AVIO er mulighetene endeløse. Ønsker du avspilling på faste tidspunkt, angitte GPS punkter, fysiske trykknapper, sensorer osv… Mulighetene er mange.

FHD Player FHD Player Pro

Wings IObox
Wings I/O bokser er infrastukturen i Wings AVIO. I/O boksene settes i nettverk og man kan sende verdier fra et sted i nettverket til et annet. Alle komponentene er bygget for operasjon 24/7 og brukes daglig i store og små installasjoner rundt i hele verden.

Wings IObox Wings IObox Pro

Case Studies

Sigurd Lie salen ved Kristiansand Kulturskole
I februar 2017 gjorde vi oppgradering av Sigurd Lie salen ved Kristiansand Kulturskole. Oppdraget bestod i å montere 85 meter teppeskinner med skreddersydde 500 grams moltontepper samt oppgradering av lydanlegget. Vi byttet også ut lerretet med et høykvalitets lerret fra AVstumpfl i Inline strato serien. Tilbakemelding fra spesialkonsulent Tarjei Fjørtoft er kort og tydelig: «Vi er veldig godt fornøyd»

Les mer

Leverandører