Det finnes utallige produkter på markedet, men vi selger kun produkter hvor vi kan innestå for kvaliteten. Mange års erfaring med utleie avslører byggekvalitet og holdbarhet over tid og dette er erfaringer vi bruker når vi anbefaler produkter til deg. Vi bruker kunnskapen fra tusenvis av jobber til å lage fremtidens installasjoner og har løsninger i alle prisklasser.

Vi har et eget serviceverksted som tar seg av reparasjoner, service og vedlikehold. Vi kan spesialtilpasse alt fra kabler og patchpaneler til komplette installasjonssystemer.

Med solide partnere og god erfaring kan vi levere det utstyret dere har behov for i det daglige – og til det lille ekstra.

ProdukterMikrofoner
Neumann
Sennheiser

Trådløse mikrofoner
Sennheiser

Høyttalere / PA
Bose
TW AUDiO
Yamaha

Monitorer / In-ear
TW AUDiO
Sennheiser

Forsterkere
Bose
TW AUDiO

Miksere
Solid State Logic
Yamaha

Tilbehør
Optogate
UniBelt

Stativer
Block & Block


Batterilamper
CORE Lighting

Bevegelige lamper
Ayrton

Lamper
Ayrton
CORE Lighting
Portman Custom Lights

Effektbelysning
Ayrton
Minuit Une

Stativer
Block & Block

Kontrollsystemer
Sundrax Electronics

Strømdistribusjon
StageSmarts


Mobilscene
Europodium

Motorer/kontrollere
CM Entertainment Technology
Out Board

Scene
H.O.F. Alutec

Stativer
Block & Block

Strømdistribusjon
StageSmarts

Tekstiler
Gerriets

Truss
H.O.F. Alutec


Bevegelige bildepaneler
Ayrton

Lerret
AV Stumpfl
Gerriets

Mediaservere
Green Hippo

Projektorer
Epson

Skjermer
Absen

Leverandører

Siste nytt fra salg

Trådløse batterilamper fra CORE Lighting

Etter ett år med testing av CORE sine trådløse batteriprodukter er vi i Bary overbevist over at CORE har en fremtid i Norge. Vi har nå signert distribusjonsavtale med den Engelske lampeprodusenten og gleder oss over mulighetene deres produkter gir!

Cezinando, Øyafestivalen 2018

Cezinando er nominert til "Årets Liveartist" under årets NRK P3 Gull! Vi lurer på om det kanskje har noe med konserten hans på Øyafestivalen tidligere i år å gjøre? Vi tar et tilbakeblikk!

Barydagene 2018 – Takk for i år!

Den 9. og 10. oktober arrangerte vi Barydagene 2018 på Parkteatret i Oslo. Lokalet ble STAPPET med både utstyr, kurs, foredrag - og til sist over 200 fantastiske deltakere til avslutningsfesten "Customer Night". Takk for at dere tok turen!

Barydagene 2018

Den 9. og 10. oktober arrangerer vi Barydagene 2018 på Parkteatret i Oslo. Program og påmelding er nå ute - meld deg på i dag, så sees vi på Parkteatret!

Ayrton, en ny bransjestandard på vei innenfor bevegelige lamper

Etter tre måneder intens jobbing fra utvikling, salg- og lysavdelingen har Bary landet en distribusjonsavtale for salg og support av Ayrton i Norge!

High End Systems til Atendi

Vi vil takke Barco, High End Systems, AED og ETC for et godt samarbeid, og ønsker Atendi lykke til med videre distribusjon.