Analog Way

På tampen av 2019 inngikk Bary en avtale om distribusjon av Analog Way sine produkter og vi gleder oss til å spre disse fabelaktige boksene i vårt langstrakte land.

Oppdatering om Bary og Corona

Det har gått litt over en måned siden Bary publiserte informasjon om hvordan vi har omstilt oss i disse coronatider, og det er på tide med en liten oppdatering.

Drive-In Live

Vi i Bary er et av mange selskap som har blitt økonomisk rammet av Corona, men har nå funnet en praktisk gjennomførbar løsning for live kulturelle opplevelser i samkvem med andre, som også tilfredsstiller alle krav til smittevern.

Corona og Bary

Hvem skulle tro at en flaggermus skulle kunne stanse denne bransjen, en hel verden og ramme så mange mennesker? Bary er hardt rammet av coronaviruset, og vi vet at alle kunder, ansatte, frilansere, leverandører og samarbeidspartnere seiler samme båt.

Bary på ISE 2020

Bary tar turen innom ISE 2020-messen i Rai, Amsterdam. Et utvalg av våre leverandører har stand på messen og vi oppfordrer alle til å ta en tur innom for å se på deres nyheter.

Karpe x Bary

Karpe har i de siste to måneder reist både Norge rundt og Europa på tvers. Totalt 28 konserter på 50 dager. Med på turnéen var Bary som leverandør av lys, LED, rigg og scene!

Fusjonsfest

I forbindelse med LLB 2019 og den spektakulære fusjonen mellom Bary og Spekter, er det duka for fest!

Clair Brothers

Legendariske Clair Brothers har kommet til Norge og Bary har fått æren av å representere høyttalergiganten!

Portman med No. 4 i Operaen

Som en avslutning på "Hva nå"-kapittelet tok bandet like gjerne turen til hovedscenen på Operaen. Vi fikk være med på leken sammen med Jesper Herning fra Upstage AS som roser P2 Hexaline!
123...8