Kjære kunde, samarbeidspartner, venn og kollega!

Det har gått litt over en måned siden Bary publiserte informasjon om hvordan vi har omstilt oss i disse coronatider, og det er på tide med en liten oppdatering. Det kan se ut som dette kan bli en relativt langvarig situasjon for vår bransje, på lik linje med mange andre. Vi har fått god oversikt over situasjonen og bruker tiden godt på å tilpasse oss en ny hverdag.
Staten har kommet med flere støtteordninger som kommer godt med i denne perioden hvor vi alle taper inntekter og verdier. Vi er fortsatt positive og tror at vi, sammen med hovedorganisasjonen vi benytter, klarer å få den hjelpen vi trenger for å overleve. Bary håper alle våre relasjoner klarer å stå denne situasjonen gjennom og at vi kan fortsette et samarbeid når driften er tilbake til normalen.
I disse tider kan det også være godt å sparre med andre om forretningsrelaterte ting. Slå gjerne på tråden om du ønsker å prate om alt og ingenting.
Vi er fortsatt operative men med redusert stab. Du får tak i oss som vanlig på telefon 22 22 72 37 eller post@bary.no.

Har du forresten fått med deg at vi har opprettet en “Drive-In Live”-venue?

Vi kan med sikkerhet si at vårt "Drive-In Live" konsept utenfor Norges Varemesse har slått an! Sitt i bilen og få konserten levert rett inn på bilstereoen. Det er kameraproduksjon og fine plasser. En opplevelse som faktisk bør oppleves! Sjekk ut streamy.no for program og billetter.
Når dette er sagt; Hvorfor ikke tenke næringsliv og event på "Drive-In Live"...? Vær kreativ og finn på noe morsomt da vel? Ta kontakt med Geir K. Johansen ved spørsmål eller forslag knyttet til "Drive-In"-opplevelser!
Foto: Michael Angeles, Bjørn Cato Flatekval, Håkon Espen Mathiesen og Optus AS