Kjære kunde, samarbeidspartner, venn og kollega

Hvem skulle tro at en flaggermus skulle kunne stanse denne bransjen, en hel verden og ramme så mange mennesker? Bary er hardt rammet av coronaviruset, og vi vet at alle kunder, ansatte, frilansere, leverandører og samarbeidspartnere seiler samme båt.
Vi ønsker med dette å informere dere om at Bary har gjort alle nødvendige tiltak for at vi skal kunne stå oss gjennom denne ekstremsituasjonen. Et av mange tiltak vi har gjort er å permittere samtlige ansatte. Dette gjør vi for å sikre våre fantastiske medarbeidere en arbeidsplass på lengre sikt. Vi har også etablert nødvendige smittevernstiltak. De ansatte blir godt ivaretatt, og vi skal sørge for at vi står klar til å hjelpe et marked når denne situasjonen er over.
Bary har en stor styrke som kommer godt med i perioden vi står ovenfor; Norske, entusiastiske eiere som brenner for menneskene, kundene og faget. Disse vil i perioden hvor Coronaviruset herjer, sørge for at det er noen som tar telefonen eller svarer på mail om du trenger hjelp. Bary vil mao. være operative men med redusert stab. Du får tak i oss som vanlig på telefon 22 22 72 37 eller post@bary.no. Alternativt kan du bare ta kontakt med en av oss direkte. Vi vil også tilbakekalle våre medarbeidere ved ytterligere behov.
Ta godt vare på hverandre, og la oss alle stå samlet for å få slutt på dette viruset! Vi ser frem til å jobbe sammen om ikke så lenge!
Hilsen alle oss i Bary