Legendariske Clair Brothers har kommet til Norge

...og Bary har fått æren av å representere høyttalergiganten!
Elvis, The Rolling Stones, Elton John, Bruce Springsteen, U2, The Police, Yes, Led Zeppelin, Barbara Streisand, Rod Stewart, Janet Jackson, James Taylor, Motley Crüe, AC/DC, Willie Nelson, Alan Jackson, Beach Boys, Chicago, Moody Blues, Johnny Cash, Maroon5, ZZ Top, Alicia Keys, Tina Turner, Cat Stevens, Jackson 5 og Queen sverger, eller sverget (R.I.P.) til Clair Brothers - for å nevne noen!

Visste du at.....


Clair Brothers drev med salg og installasjon av høyttalersystemer, og ikke bare serverte eksklusive lydsystemer til de aller største stjernene i verden? Selskapet har en lang fartstid i bransjen, og en mildt sagt imponerende historie:
Brødrene Roy og Gene Clair er opphavet bak Clair Brothers. De startet helt tilbake i 1955 i et lite tettsted som heter Lititz i Pennsylvania. Brødrene har bygget selskapet opp, stein for stein, og har skapt den største merkevaren innenfor høyttalere på verdensbasis.
Noen mener til og med at Clair Brothers var de som bidro til å skape «touring-konseptet». Hver eneste dag leverer deres produksjonsselskap lyd til 160 store konserter verden over - og nå skal Bary sørge for at det blir enda flere!
Innstillingen til amerikanerne, fra første stund Bary gikk i dialog med dem, var at vi rett og slett måtte møtes for å høre selv. Vi tok dem på ordet, og sendte en liten delegasjon med lydteknisk personell for å finne ut om mer om systemene deres i 2018.
(Artikkelen fortsetter under bildet)

Roy & Gene

Man er stort sett litt stram i maska når man skal evaluere og prøve noe nytt. Jeg kommer aldri til å glemme ansiktsuttrykkene på mine kollegaer når det første vi gjorde var å høre på 1.5AM monitorene deres. Det er det sykeste jeg har hørt av monitor på denne planet!
Lydnerd, forretningsutvikler og partner i Bary, Morten Bakke

Kom og hør da vel….?

Vi gleder oss til å vise Norge mer til Clair Brothers og deres fantastiske produkter. Første mulighet blir under årets LLB-messe i Telenor Arena, 6. - 8. mars.

Meld deg på via llb.no

Det er kun Morten Bakke som strupes - aldri lyden i PA!