Portman Custom Lights - P2 Hexaline

Det har gått slag i slag for No. 4 det siste drøye året med platerelease, turnering, festivaler og diverse TV-opptredner. Som en avslutning på "Hva nå"-kapittelet tok bandet like gjerne turen til hovedscenen på Operaen. Vi fikk være med på leken sammen med lysdesigner Jesper Herning fra Upstage AS - takk takk!

Se bildene
Hovedgrunnen til at jeg for andre gang med No. 4 valgte å bruke Portman P2 er at jeg er en sucker for halogen, og synes at P2’en er et friskt pust i skogen av 2-lites, Jarag, Patt, Sunstrips og andre varme alternativer.

I tillegg til å være pen å se på, så er halogenfixtures som dette enormt anvendelige i bandsammenheng. No. 4 er et veldig dynamisk band live, og det er veldig takknemlig for meg som designer, å ha en lampe som fungerer både som krydder på de aller roligste partiene, og som blinder når det trengs.

Budsjettmessig føles det også som mye valuta for penga med 72 relativt store individuelle halogenkilder uten at man trenger å leie inn ekstra dimmere.
Jesper Herning, Production/Light design, Upstage AS