LED uten en ledning!

Etter ett år med testing av CORE sine trådløse batteriprodukter er vi i Bary overbevist over at CORE har en fremtid i Norge. Vi har nå signert distribusjonsavtale med den Engelske lampeprodusenten og gleder oss over mulighetene deres produkter gir!
Phil Ion, grunnlegger av CORE Lighting
We are really pleased to be working with Bary as our Norwegian distributor. Bary’s philosophy fits with our own style, where the products are selected carefully for their attractiveness as well as their strong function, to provide a solid offering to customers. We love the Bary enthusiasm and customer engagement right down through all levels of the company, which reflects our own desire to get things right for each customer. We are looking forward to developing this further and adding more new cool products to help Norwegian event professionals be at the top of the market.
Morten Bakke, forretningsutvikler i Bary:
Fremtiden blir mer og mer trådløs og alle prøver å knekke kode med tidsbesparende riggetid. Vi er overbevist på at batteriprodukter har kommet for å bli og CORE har alt fra uplights til bordbelysning og utendørs arbeidslamper som går på batteri. De fleste av produktene er utrustet med trådløs DMX-styring, integrert lading i transportkassen og høy IP-sertifisering for utendørs bruk. Det som også er helt spesielt med CORE er at lampene ser veldig bra ut, rent estetisk sett. Killer combo!