Et tilbakeblikk

24. november er det duket for den sjette utgaven av NRK P3 Gull og vi benytter anledningen til å gratulere Cezinando med å være nominert som "Årets Liveartist" - vel fortjent!
Kaaaan det ha noe med den forrykende konserten hans under årets Øyafestival å gjøre? La oss ta et lite tilbakeblikk på "snakkis-produksjonen" der vi i Bary stod for produksjonsdesignet og store deler av den tekniske leveransen.

Vi vil takke Cezinando med band og apparatet Little Big Sister i ryggen for tilliten. Kimarius Abrahamsen for et heftig lysdesign og Sonic City for kremlyd. Vi må heller ikke glemme vår gode leverandør Ayrton som lager de kuleste lampene! Dessuten tar vi hatten av for Bright som leverer stødig og Øyafestivalen for tipp topp festival.

...og som alltid gjengen i Bary-familien som (som vanlig) strakk seg litt ekstra for denne produksjonen!
We ended up with 24pcs of MagicBlade-FX in Extended Mode placed in a 6x4 grid in the roof, while still having our 12pcs of MagicBlade-R in the ground package. I was able to make a lot of different shapes, some animations that made it look like the whole rig was moving, do a lot of pixelmapping to make organic-feeling effects, only use the center-diode to make it look like a completely different fixture, and make really different and unique looks for each song that was played. It felt like I had endless creative posibilites with the fixtures, and I'm pretty sure MagicBlade-FX is my new favorite fixture as of right now!

Bildene taler for seg...

...og de feteste er forøvrig tatt av @akam1k3 og @krookstagram ❤️