Velkommen til Barydagene 2018

Den 9. og 10. oktober arrangerer vi Barydagene 2018 på Parkteatret i Oslo. Tirsdag 9. oktober er satt av til teknisk nerding, mens onsdag 10. oktober byr vi på et program som kan være veldig nyttig for alle i vår bransje.

Alle våre aktiviteter er gratis - vi gleder oss til å se deg :)

Customer Night

Tid: Onsdag 10. oktober, kl. 18:00 - ca. 23:00
Sted: Parkteatret Scene

Barydagene 2018 må selvsagt avsluttes med en stor og deilig fest der vi kan hylle våre flotte kunder - og ikke minst oss selv!

Vi kan friste med tonnevis av state-of-the-art scenetekniske duppedingser i alle former og fasonger, artister og underholdning av ypperste klasse - og som alltid; noe godt i glasset!

OBS! Arrangementet har 18-års aldersgrense.

Tirsdag 9. oktoberBary Academy presenterer:
Fullspekket program satt av til teknisk nerding :)

SHURE - Trådløse systemer

Tid: Tirsdag 9. oktober, kl. 09:00 - 10:45
Sted: Parkteatret Scene
Hvem holder kurset: Jon Karstensen fra Benum

Trådløse systemer er mer krevende enn noen gang. Benum, som er distributør av Shure i Norge, stiller opp under Barydagene, og snakker litt om hva som er viktig ved bruk av trådløse systemer.

Påmelding

Solid State Logic

Tid: Tirsdag 9. oktober, kl. 11:00 - 12:45
Sted: Parkteatret Scene
Hvem holder kurset: Markus Sannan fra Bary

SSL har lang historie med sin bransjestandard innenfor studiomiksere og liveserien har høstet enorm oppmerksomhet etter den ble sluppet for noen år siden. Markus Sannan, som er mye ute og jobber med SSL, gir deg en introduksjon i dette systemet - og er du allerede bruker av SSL kommer det noen nye tips og triks for deg også.

Påmelding

Green Hippo mediaservere

Tid: Tirsdag 9. oktober, kl. 13:00 - 14:15
Sted: Parkteatret Scene
Hvem holder kurset: Andreas Ohldieck fra Bary

Hippotizer-mediaserverne fra Green Hippo kan lage utrolig mye moro. En ny versjon av deres programvare har blitt sluppet, og dette kurset er ment for de som kjenner litt til Green Hippo, men har lyst til å ta det neste steget for å bli enda mer komfortabel. Det blir åpning for spørsmål og svar til slutt.

Påmelding

GLUX LED-skjerm og kontroller

Tid: Tirsdag 9. oktober, kl. 14:30 - 15:45
Sted: Parkteatret Scene
Hvem holder kurset: William Viker og Martin Hermansen fra Trippel-M

Ny storinvestering fra Hove West, Trippel-M og Bary; Verdens letteste LED-skjerm! Skjermpanelene ankom Norge rett før sommeren og har fått en pangstart ute på en rekke produksjoner. Vår gode samarbeidspartner Trippel-M vil sørge for å gi deg en god innføring av hvordan skjermen rigges og konfigureres.

Påmelding

Martin P3 LED-kontroller

Tid: Tirsdag 9. oktober, kl. 16:00 - 17:15
Sted: Parkteatret Scene
Hvem holder kurset: Johan Colmeus og Espen Bechmann fra Lite Nordic

Jobber du med produkter som Sceptron, Fatron eller andre video/LED-produkter fra Martin? Ønsker du å få bedre kunnskap til hvordan man "mapper" og gjør nødvendige konfigurasjoner? Våre gode venner fra Lite Nordic kommer innom for en "hands on" trening. Bary trenger flere som er kompetente med P3, så her er det bare å henge seg på!

Påmelding

CRI? Lux? Lumen? Hva er det folk egentlig snakker om?

Tid: Tirsdag 9. oktober, kl. 17:30 - 18:30
Sted: Parkteatret Scene
Hvem holder kurset: Dr. Fabian Oving fra Hamburg University of Applied Sciences

I en jungel av nye LED-produkter på markedet, dukker ofte utrykk som CRI opp i spesifikasjonene. Det har blitt stor fokus rundt høy CRI. Hva er egentlig dette, og hva betyr det?

Påmelding

Ayrton – fremtidens moving lights!

Tid: Tirsdag 9. oktober, kl. 18:40 - 19:10
Sted: Parkteatret Scene
Hvem holder kurset: Jerad Garza fra Ayrton Digital Lighting

Er du opptatt av å få med deg de fremste nyhetene som gjør at lysdesignet ditt blir hakket mer spennende? Bary ble for noen måneder siden utnevnt til norsk distributør for Ayrton i Norge. Etter vi har blitt bedre kjent med Ayrton, kan vi ikke vente med å presentere dette for vår bransje i Norge.

Påmelding

Onsdag 10. oktoberBary Academy presenterer:
Et program som kan være veldig nyttig for alle i vår bransje!

SketchUp tegneprogram – for nybegynnere

Tid: Onsdag 10. oktober, kl. 09:00 - 10:00
Sted: Parkteatret Scene
Hvem holder kurset: Sebastian Ekeberg fra Bary

Er du lei av å lage strektegninger på blokka når du skal prøve å fortelle andre hva du tenker? Har du lyst til å kunne lage en egen bordplan, plantegning eller lage enkle 3D-modeller?

Påmelding

Eventteknikk – et introkurs

Tid: Onsdag 10. oktober, kl. 10:15 - 11:15
Sted: Parkteatret Scene
Hvem holder kurset: Morten Bakke fra Bary

Vi har til stadighet kunder som ønsker å lære mer om generell teknikk, og hva de selv bør tenke på i forholdet mot en teknisk leverandør. Morten drar deg gjennom en grunnleggende innføring av de mest vanlige begrepene, produktene og hva som er viktig for en teknisk produksjon.

Påmelding

Artistens Beste Venn

Tid: Onsdag 10. oktober, kl. 11:45 - 13:00
Sted: Parkteatret Scene
Hvem holder kurset: Morten Bakke og Sebastian Ekeberg fra Bary

Bary jobber med mange av Norges største artister. Hva er nøkkelen? Hvordan har vi fått til dette? Sebastian Ekeberg og Morten Bakke forteller røverhistorier fra teknikerlivet på veien med flere artister.

Påmelding

Bad weather and crowd management

Tid: Onsdag 10. oktober, kl. 13:30 - 15:00
Sted: Parkteatret Scene
Hvem holder kurset: Sabine Funk

Sabine har vært sikkerhetsansvarlig på mange store arrangementer rundt omkring i verden, og hun kommer med noen tankevekkere til de som står ansvarlig for sikkerheten eller større folkemengder på både innendørs og utendørs arrangementer. Vi anbefaler dette foredraget på det sterkeste!

Påmelding

Lær deg å kjenne menneskene rundt deg

Tid: Onsdag 10. oktober, kl. 15:30 - 16:45
Sted: Parkteatret Scene
Hvem holder kurset: Elaine Eksvärd

Irriterer du deg til tider over enkelte mennesker? Det være seg dine kunder, leverandører, venner, kollegaer eller til og med kjæresten din? Elaine Eksvärd er en svensk anerkjent retoriker som trollbinder sitt publikum med gode redskaper til å bryte maktmønster og overtale egne lyttere. Dette er til å anbefale for alle mennesker som ønsker å ha et liv der du kommuniserer med andre mennesker :)

Påmelding

Customer Night

Tid: Onsdag 10. oktober, kl. 18:00 - 23:00
Sted: Parkteatret Scene

Den 9. og 10. oktober arrangerer vi Barydagene 2018 og dette må selvsagt avsluttes med en stor og deilig fest der vi kan hylle våre flotte kunder - og ikke minst oss selv! Vi kan friste med tonnevis av state-of-the-art scenetekniske duppedingser i alle former og fasonger, artister og underholdning av ypperste klasse - og som alltid; noe godt i glasset! OBS! Arrangementet har 18-års aldersgrense.

Påmelding