Etter tre måneder intens jobbing fra utvikling, salg- og lysavdelingen har Bary landet en distribusjonsavtale for salg og support av Ayrton i Norge!

Vi har gjort en grundig evaluering av lysmarkedet og konkurransen innenfor dette segmentet. Listen ble lang, men svaret var helt klart etter en lengre oppsummering:
Det tok ikke lang tid før Ayrton fikk vår fulle oppmerksomhet. De har sluppet produkter som konkurrerer med de beste lampene på markedet, og til konkurransedyktige vilkår. I tillegg er de kjent for å lage veldig tøffe effektlamper. Ayrton ble i 2017 oppkjøpt av verdens største produsent/fabrikk av bevegelige lamper. Dette gjør at de har et helt enormt stort apparat i ryggen, som gir selskapet en ekstremt spennende fremtid! Vi gleder oss til fortsettelsen!
Morten Bakke, forretningsutvikler for Bary AS
Ayrton spesialiserer seg på å utvikle intelligent LED-belysning for underholdningsbransjen og arkitektoniske formål. Selskapet har siden 2001 utarbeidet innovative lamper og besitter i dag en enorm kompetanse innen ingeniørarbeid, programvare, elektronikk og optikk. Ayrtons hovedkvarter samt forsknings- og utviklingssenter ligger sør for Paris i Frankrike.

Vi gleder oss til å gå løs på rollen som distributør av Ayrton i Norge! Ta kontakt med oss for mer informasjon.