Så langt i 2018 har vi fått være med på mye moro med Alan Walker. I februar og mars fikk vi bli med Europa rundt på turné, mens april gikk med til planlegging og gjennomføring av to konserter på selveste Coachella-festivalen i California. Les mer og se bilder lenger ned i saken.


En stor takk til Alan Walker for at vi har fått være med på leken! Takk til Mer AS for tillitten og samarbeidet så langt! Takk til Mohammed Sarmadawy for flotte bilder!

Coachella, USA

April, 2018
Den 20. mars fikk vi oppdraget om å bli med Alan Walker til Coachella i California, USA. Tiden var knapp (som den alltid er i vår bransje) for å sy sammen en produksjon av denne størrelsen, og vi måtte sette alle kluter til. 17 intense dager senere ble den ferdige produksjonen på 3,3 tonn / 28m³ sendt med fly til USA!

I løpet av den korte perioden fikk vi bestilt 125m Martin VDO Fatron 20, tegnet/sveiset/produsert/lakkert riserkonstruksjonen fra bunnen av, booket utstyr/bemanning og lagt kabalen med logistikk og transport - for å nevne noe. I tillegg måtte alt preppes, snekres sammen, skaleres og tilrettelegges for flyreise. Vi fikk jammen klemt inn en aldri så liten påskeferie og pre-prod der også :)

Utstyr og tall i fokus


3,3 tonn / 28m³ med utstyr på fly!
Riserpakken og alt utstyret ble bygget, preppet og pakket med tanke på logistikk. Det hele ble sendt med fly tur/retur, men er også klart for å transporteres til flere festivaler senere i sommer.

SSL Live L300
Det ble brukt SSL Live L300 lydmikser på både FOH og monitor.

Martin VDO Fatron 20
125m med Martin VDO Fatron LED-staver (fordelt på 1000mm og 320mm).

Green Hippo, Hippotizer Karst
Vi tok med oss mediaserver for styring av video og innhold fra FOH.

Crewliste


Produksjonsansvarlig: Glenn Felton
Turnéleder: Trygve Andresen

Lys: Kenneth Tangen (LD)
LED: Andreas Ohldieck (VJ) & Magnus Aarthun (SYS)

Lyd: Markus Sannan (FOH), Steinar Værnes (MON) & Jonas K. Alfhei (SYS)

Rigg og scene: Arne Skraastad

Prosjektledere: Morten Bakke & Håkon Aulie (ass)
Design riserkonstruksjon: Andreas Ohldieck & Kenneth Tangen
Tekniske tegninger/riserproduksjon: Oddvar Nilsen & Sebastian Ekeberg

Bilder fra Coachella

Foto: Mohammed Sarmadawy

Europaturné

Februar og mars, 2018
Tidligere i år fikk vi også være med på Europaturné. Dette ble første reis med vår nye LED-skjerm, GLUX BAtn6, som utgjorde en stor del av scenedesignet. Turnéen strakk seg over tre uker med tilhørende forarbeid - intenst og lærerikt, men samtidig veldig moro!

Vi var med på hele produksjonen og fikk oppleve: Antwerpen, Hamburg, Frankfurt, Berlin, Zürich, Strasburg, München, Milano, London, Manchester, Paris, Tallin, St. Petersburg og Moskva.

Bilder fra Europaturnéen

Foto: Mohammed Sarmadawy