High End Systems var tidligere eid av Barco, og masterdistribusjon for Europa ble gjort via vår partner AED i Belgia. Bary ble utvalgt som distribusjonsenhet i Norge, og har siden dette sørget for å få High End Systems på kartet med innføring av LED som lyskilde i bevegelige lamper.
Den 31. mars 2017 ble High End Systems oppkjøpt av lysgiganten ETC. ETC er i Norge representert av våre gode venner i Atendi.

ETC har nå bestemt at High End skal distribueres via den lokale ETC forhandleren med umiddelbar virkning. Vi har, og vil fortsette å ha, et godt samarbeid med ETC, og har full forståelse for deres beslutning om en samlet distribusjonskanal. Videre skal vi sørge for å fortsette med å bygge andre høykvalitets varemerker i Norge.
Vi vil takke Barco, High End Systems, AED og ETC for et godt samarbeid, og ønsker Atendi lykke til med videre distribusjon.