Bary on the road - Stavanger


Mandag 5. februar besøker vi Zetlitz-salen i Stavanger Konserthus! Bary inviterer til minimesse; En visuell dag med kurs og aktiviteter der produkter innen lys, bilde- og rigg står i fokus.
Dato: Mandag 5. februar, 2018.
Tid: Dørene er åpne fra 12.00 - 19.00.
Sted: Zetlitz-salen i Stavanger Konserthus.

Minimesse og produkter Kurs og aktiviteter Gå til påmelding!

Minimesse og produkter

Minimessen vil være åpen hele dagen og vi stiller ut lys, bilde- og riggrelaterte produkter. Vi vil ha personale tilgjenglig for spørsmål og demonstrasjoner. Vi tar også med oss en SSL Live L200 så alle lydinteresserte har en god grunn til å stikke innom.

Trykk på leverandørens logo for å lese om deres produkter.

Kurs og aktiviteter

I løpet av dagen vil det være mulighet for å delta på forskjellige kurs. Meld deg på nederst på siden.

Scenedesign, Heisann Spektrum

Sebastian Ekeberg
13.00 - 14.00
Karpe Diem's turnéleder og produksjonsdesigner, Sebastian Ekeberg, jobber også i Bary! Sebastian gir oss et innblikk i prosessen rundt scenedesignet til Karpe Diem's tre utsolgte konserter i Oslo Spektrum: "Heisann Spektrum".

HOG-plattformen

Andreas Ohldieck
15.00 - 16.00
Vår egen Andreas Ohldieck (lysdesign for Alan Walker), er en reser på HOG lysbord og vil kunne besvare de mer kompliserte spørsmålene du måtte ha! Dette blir et "basic" kurs med en gjennomgang av de nyeste funksjonene. Vi kan også vise ytterligere funksjonalitet under minimessa (mellom og etter kursene).

Hippotizer mediaservere

Eirik Kvia og Andreas Ohldieck
17.00 - 18.00
Eirik og Andreas har brukt mange timer med Green Hippo sine Hippotizer mediaservere og vil kunne besvare de mer kompliserte spørsmålene du måtte ha. Dette blir et "basic" kurs med en gjennomgang av de nyeste funksjonene. Vi kan også vise ytterligere funksjonalitet under minimessa (mellom og etter kursene).

Påmelding

Påmeldingen til dette arrangementet er stengt.