TW AUDiO på Svalbard

For ett år siden leverte Bary tre nye TW AUDiO lydanlegg til Longyerbyen blues klubb. De var i bruk kort tid etter på Dark Season Blues festival.
De tre lydanleggene har alle TW AUDiO sin B30 sub. To av anleggene benytter toppen T20 og det siste ble levert med toppen T24N. Alle anleggene blir drevet av forsterkere fra LAB.gruppen. I tillegg ble de levert 2stk BSX sub'er med doble 21 tommer elementer som kan brukes der det er behov.

Vi gratulerer på etterskudd og ønsker lykke også med årets festival og festivaler i mange år fremover!

Les mer om TW AUDiO Les mer om Dark Season Blues festival
Det var en utrolig bra festival i år. Takk for all støtte og support! TW AUDiO fungerte mye bedre enn jeg hadde tørt å håpe på. Mitt inntrykk er at det spilte klart og presist, og en fikk også fram en dybde i lydbilde vi ikke tidligere har hatt under DSB. Fikk veldig mange positive tilbakemeldinger på lyden i år!
Roberth Opsahl-Engen, teknisk sjef for Dark Season Blues festival

Fremhevede produkter

T20

T20

Slim. Powerful. Flexible.
T24N

T24N

The NeoClassic
B30

B30

Hybrid Efficiency
BSX

BSX

Serious Low Throw