Sigurd Lie salen ved Kristiansand Kulturskole

I februar 2017 gjorde vi oppgradering av Sigurd Lie salen ved Kristiansand Kulturskole.
85 meter teppeskinner med skreddersydde 500 grams moltontepper ble montert. Med mange ulike nivåer og flere publikumsutganger var oppmåling og perfeksjon hos leverandør av teppene veldig viktig. Med teppene på plass kunne vi konstatere at perfeksjonsnivået var på topp. Teppene fungerer nå både som akustisk demping og gjøre salen til en blackboks.

I tillegg monterte vi lydanlegg fra TW AUDiO med 4stk M12 topper og 4stk B30 subber. Toppene ble montert hengende i taket og gir en jevn stereo dekning i hele bredden av salen. Lydanlegget er forsterket av 2stk Powersoft K3 forsterkere.

Alt ble montert slik at det ikke skulle ødelegge det visuelle inntrykket i den estetisk flotte salen. Vi byttet også ut lerretet med et høykvalitets lerret fra AVstumpfl i Inline strato serien. Tilbakemelding fra spesialkonsulent Tarjei Fjørtoft er kort og tydelig: «Vi er veldig godt fornøyd»
Vi er veldig godt fornøyd!
Spesialkonsulent Tarjei Fjørtoft

Video

Akustiske tepper på skinner!