Vi trenger din hjelp for å hjelpe andre!

Bary har i lengre tid hatt et godt samarbeid med Star Of Hope og vil i mars 2017 sende to fullstappede kontainere til deres prosjekter i Kenya. Vi ønsker å bidra så godt vi kan til mer lek og undervisning og søker din hjelp til å få samlet inn materialer til en bedre hverdag!

Halvparten av Kenyas befolkning er under 15 år, og myndighetene har dessverre ikke mulighet til å gi en god skolegang til alle. Det er stor mangel på materialer - spesielt til undervisning av barn og unge.

Star Of Hope arbeider hovedsakelig med før- og grunnskoler i Kenya. I tillegg til dette utfører de katastrofearbeid, deler ut mat og borer brønner med rent vann. Star Of Hope er et fantastisk prosjekt drevet med kjærlighet og pasjon.

Les mer på starofhope.no.

Hva kan du bidra med?


Under har vi listet opp ting Star of Hope har behov for til sine prosjekter i Kenya. Vi i Bary kan være behjelpelige med transport.

Ta kontakt!


Ønsker du å bidra, eller har du noe å bidra med som ikke står på listen? Send gjerne en e-post til starofhope@bary.no og fortell oss hva det er.
Datautstyr
Datamaskiner, laptop, datatilbehør, skjermer, prosjektor, lerrett, nettverksutstyr, etc....

Skole- og kontormateriell
Pulter, stoler, skrive- og tegnebøker, kateter, tavle, whiteboard, kopimaskin, printer, papir, blyanter, penner, tusjer, malesaker, viskelær, linjaler, passere, kalkulator, pennal, blyantspissere, verktøy til sløyd, etc....

Fotoutstyr
Digitalkamera, videokamera, minnekort, stativer, linser, batterier, fotovesker, blitz, selfiestang, etc....

Bibliotekmaterialer
Bøker og blader til barn i alle aldre (bør være på swahili eller engelsk eller uten tekst), bokhyller, bladstativer, filmer, musikk, kort- og brettspill, etc...

Fritidsutstyr og leker
Leker til barn i alle aldre, sykler, baller, fotballsko, joggesko, treningstøy, sportsutstyr, fotballmål, volleyballnett, ballkurv, hoppetau, kjegler, her kan kun fantasien sette grenser.

Musikkutstyr
Avspillingsutstyr, høyttalere, mikrofoner, cd-spiller, stereoanlegg, gitarer, keyboard, trommer, fløyter, trompeter og alle type instrumenter.

Til lekeplass eller skolegård
Husker, lekestativ, hoppeslott, klatrestativ, trampoliner, uteleker, etc....

Det er viktig at alt materiell er i fungerende og komplett tilstand.