Karpe Diem har hatt med seg SolaSpot Pro 2000 i hele sommer

SolaSpot Pro 2000 er en bevegelig profil med 600w LED-kilde (Bright White Engine). Den har et lysutbytte på hele 26.000 lumen og zoom fra 8-45 grader. Ved siden av de vanlige funksjonene som CMY fargemiks, linjær CTO, to gobohjul, animasjonshjul, prisme, iris og fros tilbyr også SolaSpot Pro 2000 spesialdesignet "long throw" optikk. Denne gjør at goboer er skarpe gjennom hele zoom rekkevidden.

SolaSpot-serien har byttet ut den tradisjonelle pæren med en sterk LED-kilde (Bright White Engine). High End Systems har allikevel klart å lage de mest stillegående lampene på markedet. Mekanikken er av høyeste kvalitet som gjør at shutter ol. ikke er hørbar. Dette gjør lampene ideelle for konserthus og TV. Lampene finnes også i versjoner med høy CRI og fås med fargetemperatur på 6500 og 3200. Dette er perfekte lamper for grunnlyset man alltid trenger.

Michael Ray Vera Cruz Angeles (akam1k3)
[nggallery id=32]