Bary er ny leverandør av Hippotizer i Norge!

Green Hippo ble grunnlagt i 2000 og har kontorer i California - i tillegg til sitt hovedkvarter i London. Selskapet har siden årtusenskiftet jobbet seg helt til toppen av AV-industrien som produsent av både software og hardware til live og real-time distribusjon av video. Deres mediaservere er designet med tanke på kreativ frihet for sluttbrukeren - uten å måtte inngå kompromisser på brukervennlighet og kvalitet.

Produkter Key Features

Play (demo software)


 • Hippotizer V4 demo software
 • Encode, preprogram, visualize and learn.
 • Gratis nedlastning

Produkter

Taiga

Taiga

 • 6 outputs on DVI-DL, DP and SDI
 • Supports splitters
 • 4K support
 • Unlimited mixes
 • 16 layers per mix
 • SHAPE 3D Mapping software
 • SMPTE Timecode
 • 4U
Boreal

Boreal

 • 4 outputs on DVI-DL and SDI
 • Supports splitters
 • 4K support
 • 12 mixes
 • 16 layers per mix
 • SHAPE 3D Mapping software
 • SMPTE Timecode
 • 4U

Karst

Karst

 • 3 outputs on DVI/SDI and DP
 • Supports splitters
 • 4K support
 • 8 mixes
 • 16 layers per mix
 • SHAPE 3D Mapping software
 • SMPTE Timecode
 • 2U
Amba

Amba

 • 1 output on DP
 • Supports splitters
 • 4K support
 • 4 mixes
 • 16 layers per mix
 • SHAPE 3D Mapping software
 • SMPTE Timecode
 • 1U

Portamus

Portamus

 • 1 output on mini-DisplayPort or HDMI
 • Supports splitters
 • 4K support
 • 4 mixes
 • 16 layers per mix
 • SHAPE 3D Mapping software
 • SMPTE Timecode

Key Features

SHAPE: 3D Mapping
SHAPE er et komplett verktøy for 3D projeksjon. Ved hjelp av UV-mapping hjelper SHAPE deg til å projisere video, bilder og teksturer rundt et objekt i real-time. SHAPE er en frittstående applikasjon som kobles til Hippotizer over nettverk, noe som frigjør arbeidskraft for 3D-modellering og line-up fra mediaserveren samt tilrettelegger for parallelt arbeid. SHAPE gjør det enkelt å sette riktige punkter for 3D-projiseringen med sitt Alignment Tool og kommer med warping, blending og masking for hver output - gode verktøy for post-prossessering.

Les mer

Visualiser
Show og installasjoner har, i takt med tiden, blitt større og fått mer utfordrende design. Visualisering har derfor blitt et viktig verktøy for et hvert prosjekt - enten om du er avhengig av å forhåndsprogrammere innhold eller om du ønsker å forhåndsvise sluttresultatet. Med Visualiser kan du enkelt importere eller bygge egne 3D-modeller av ditt prosjekt og endre størrelse, oppløsning, gjennomsiktighet etc. for dine skjermer. Spill av- og beveg deg rundt i din egen visualisering i real-time - eller eksportér en video av ditt prosjekt. Se alle funksjonene til Visualiser på Green Hippo's hjemmesider.

Les mer

Output Mapping
Hippotizers Output Management gir deg komplett fleksibilitet ved konfigurasjon av systemet. Hver Hippotizer kjører en miks, eller grupper med lag, som tildeles hele, eller deler av en videoutgang. Dette gir mulighet til intuitiv støtte for splittere (som f.eks. DataPath X4) da hver utgang av splitteren enten kan være en unik miks - eller del av en større miks. Flere mikser kan også sendes til en enkelt utgang for forhåndsvisning. Hver miks kan også videresendes til hverandre for å skape sub-mikser til bruk i f.eks. A/B crossfade.

Les mer

FlexRes Codec
Selve hjertet av en mediaserver er innholdet; og dette skal spilles av sømløst og presist. For å sørge for at alt innhold avspilles optimalt lagrer Hippotizer V4 innholdet internt i en av fire codecs. Disse formatene har hver sine styrker - hvilken som passer best for ditt opplegg kommer an på dine behov, og det beste med det er at Hippotizer Media Manager tar seg av konverteringen for deg! Les mer om FlexRes Codec på Green Hippo's hjemmesider.

Les mer

Media Management
Hippotizer kommer med et integrert media management-system med et stort bibliotek av "stock content" - og du også kan legge inn eget innhold raskt og enkelt. I tillegg til dette støtter også Hippotizer nettverksbasert mediebehandling og fjernstyrt automatisk opplastning.

Les mer Se instruksjonsvideo

Real-time Playback
Ingen behov for å lage en tidslinje: Hippotizer V4 tilbyr real-time kontroll over enhver type innhold. Du kan enkelt velge innhold fra ZooKeeper-grensesnittet, eller med en ekstern kontroller, og innholdet vil spilles av øyeblikkelig.

Les mer