Karpe Diem + High End Systems

I tillegg til å ha vært med på å skreddersy infrastruktur og lys- og skjermsystemet har Bary supplert Karpe Diem med 6stk SolaSpot Pro CMY og 4stk Shapeshifter C1-lamper. Når alt er i sving ser dette oppsettet helt rått ut og Karpe Diem har fått glodvarme anmeldelser hittil på sine konserter! Vi i Bary er stolte av å få ta del i denne produksjonen og turnéen – og ønsker gutta tvi tvi, god tur og fulle hus på resten av reisen.

Om Karpe passerer deg på veien er det bare å ta kontakt med oss i Bary hvis du er nysgjerrig på å sjekke ut lampene fra High End Systems.
Karpe Diem med SolaSpot Pro CMY og Shapeshifter C1 på turné!

Dette sier Sebastian Ekeberg, lysdesigner og turnéleder, om turnépakken:

"Karpe Diem opptrer på spillesteder med varierende kvalitet på in-house utstyr. Med dette i bakhodet valgte vi å legge stor vekt på vår medbragte produksjon.

Publikum på en liten klubb skal få en like bra opplevelse som de som kommer på de store festivalene. Vi endte derfor opp med en fleksibel og skalerbar produksjon som passer inn uansett størrelse på scenen.

Jeg designet tidlig et oppsett med opp til 12 flater med LED-skjerm og 100 meter med LED-strips. Når hovedlinjene for dette designet var på plass, var valget av lamper ikke vanskelig.

SolaSpot Pro CMY er en fantastisk fin LED-profil med alt jeg trenger til denne produksjonen. En kraftig lampe med med veldig fine farger og imponerende optikk.

Jeg hadde ikke så god kjennskap til ShapeShifter fra før, men etter den første daten var jeg solgt. Den imponerte kraftig og viste seg å være mye mer enn en vanlig LED-wash. Lysutbyttet er ekstremt kraftig og har funksjoner ingen andre lamper kan levere. Wash-lampen i mine første skisser viste seg å få en mye større rolle i showet enn jeg hadde trodd.

Når vi skulle legge ut på klubbturné, visste vi at tilgjengeligheten på strøm var veldig varierende. Det var derfor viktig å holde strømbehovet nede for å kunne levere en fullverdig produksjon uansett spillested. At vi da har valgt kun LED-produkter med på tur uten å måtte gå på kompromiss med kvalitet er vi veldig fornøyde med!"
Michael Ray Vera Cruz Angeles (akam1k3)
[nggallery id=18]