TW AUDiO ble grunnlagt i 2004 av Bernhard Wuestner. Selskapet holder til i Ludwigsburg i Tyskland. Etter mange år på veien bestemte Bernhard seg for å bygge egne høyttalere. Lydsystemene til TW AUDiO er utrolig godt bygget og har mange smarte løsninger som forenkler arbeidet til riggere og teknikere. TW AUDiO lager høyttalere i alle størrelser og kan i samarbeid med Powersoft og LAB-gruppen tilby komplette lydsystemer som er tilpasset både livet på veien og installasjoner med strengere krav til estetikk.
twaudio.de Spørsmål? Case Studies

KomponenterKomplette lydanlegg
Forsterkere

TW AUDiO samarbeider med Powersoft og LAB om forsterkere til sine systemer. De lager egne preset for alle høyttalere. Forsterkerne leveres i egne systemrack med mulighet til å lage gode systemoppsett med paneler for inn- og utganger og strømdistibusjon. Både Powersoft og LAB har også gode systemer for å styre forsterkerne sine via nettverk.

Powersoft K3DSP Lab-Gruppen PLM+Serie

Case Studies

Sigurd Lie salen ved Kristiansand Kulturskole
I februar 2017 gjorde vi oppgradering av Sigurd Lie salen ved Kristiansand Kulturskole. Vi monterte lydanlegg fra TW AUDiO med 4stk M12 topper og 4stk B30 subber. Toppene ble montert hengende i taket og gir en jevn stereo dekning i hele bredden av salen. Lydanlegget er forsterket av 2stk Powersoft K3 forsterkere. Tilbakemelding fra spesialkonsulent Tarjei Fjørtoft er kort og tydelig: «Vi er veldig godt fornøyd»

Les mer

Leverandører