Solid State Logic ble grunnlagt i 1969. Selskapet holder til i Oxfordshire i England. Selskapet har gjennom hele sin levetid vært ledende på lydmiksere til studio, broadcast og live markedet. SSL sine miksere står i de største lyd- og TV-studioene verden over.
solidstatelogic.com Spørsmål? Case Studies

Livemiksere

SSL sine livemiksere er resultatet av 40 år med studio- og TV-lyd. Solid State Logic sin patenterte Superanalogue krets sammen med 64-bit prosessering og 96kHz samplerate gir en fantastisk lyd. SSL har siden tidenes morgen vært kjent for presis og varm lyd - denne lyden finner du også i Live-serien. Muligheten til å bruke unike effekter som Stereo Bus Compressor eller VHD gir lyd som ingen andre produsenter kan konkurrere med.

I serien med SSL Live-miksere finner vi L200, L300 og L500 Plus.
Les mer Se video Book en demo

Studiomiksere

SSL sin historie startet med analoge lydmiksere til studio. Dagens produkter er et resultat av over 40 års utvikling og regnes for noe av det beste på markedet. Mikserene står flere av de mest anerkjente studioene i verden.

I serien med studiomiksere finner vi AWS, Duality, Matrix2, XLdesk og Nucleus2.
Les mer Se video av AWS

Case Studies

AWS948 til Something From Nothing studio
Vi gratulerer Something From Nothing med ny Solid State Logic (SSL) AWS948 til deres studio i Bodø! Studioet holder til i Mediegården AS, midt i Bodø sentrum, er kompakt og designet bærer preg av at chill atmosfære og hygge er viktige parametre for å lykkes med lydinnspilling.

Vi ønsker lykke til med den nye mikseren!

Something From Nothing

Hellbillies med SSL L300
Vi i Bary gratulerer Hellbillies med kjøp av Solid State Logic L300 mikser. Publikum kan se frem til mye god lyd i 2017 og årene som kommer. Takk for et godt samarbeid og lykke til på veien!

CC Cowboys på veien med SSL
CC Cowboys hadde med seg både L500 og L300 på hele turneén i 2015. Musikkpraksis tok turen innom Rockefeller på turnéavslutningen og slo av en prat med lydteknikere Mads Størkersen og Ulf Larsen.

Etter vår mening er det ingen andre miksere som gir mer for penga enn SSL.
- Mads Størkersen og Ulf Larsen


Les mer

Leverandører