Panasonic ble grunnlagt i 1918 av Konosuke Matsushita. Selskapet holder til i Kadoma, Osaka i Japan. Bary forhandler projektorer og skjermer for Panasonic. Vi har tilgang på hele sortimentet og kan bistå med bildeløsninger i alt fra møterom til konferansesenter. Har du en idé kan vi hjelpe med den tekniske løsningen.
panasonic.com Spørsmål?

LED/Laser-projektorer

Panasonic er kjent for å levere produkter av høy kvalitet. Dette gjelder også for de nye LED/Laser-projektorene. Det er flere fordeler med LED/Laser-projektorer. Den mest åpenbare er lang levetid på lyskilden. Med 20.000 timer levetid sparer du mye penger på pærebytte. (2-3.000 er vanlig standard pærer). En annen fordel er at bildet har jevn lys fra midten av bilde ut til sidene. Dette er fordi lyskilden er firkantet. LED/Laser muliggjør også alternativ montering av projektoren. Dette gir mange nye og spennende muligheter.

Se video

RZ475U (3000 lumen) RZ370U (3500 lumen) RZ570U (5000 lumen) PT-RZ12KU (12000 lumen)

Skjermer

Panasonic leverer skjermer til alle formål. Om du trenger skjerm for drift hele døgnet, skjerm med HD-SDI tilkobling for enkel linking bilde fra skjermer til skjerm eller skjerm med touch har Panasonic skjermen du er på jakt etter.

Les mer

Leverandører