High End Systems ble grunnlagt i 1972. Selskapet holder til i Austin, Texas i USA. I 2017 ble HES kjøpt av ETC etter mange år som datterselskap av Barco. Av historiske produkter kan vi nevne Intellabeam som ble lansert i 1987 og Technospot. Selskapet har stått for mange av nyvinningene gjennom historien. Det nyeste kapittelet handler om LED.


highend.com Nettbutikk Spørsmål? Case Studies

Bevegelige LED-lamper

SolaFrame

SolaFrame

SolaFrame-serien tilbyr lamper med markedsledende teknologi med kniver (frame shutters) designet for høy hastighet og nøyaktig treffsikkerhet.

Les mer
SolaSpot

SolaSpot

SolaSpot-serien tilbyr den totale FX-pakken. Alle lampene kommer med kruttsterke LED lyskilder, de har en fantastisk fargemiks leverer de flotte effektene du forventer av en High End-lampe.

Les mer
SolaWash

SolaWash

SolaWash-serien strekker seg fra små budsjettvennlige lamper til det tøffeste innen wash-teknologi. Alle lampene vasker i flotte farger - akkurat det en lysdesigner ønsker seg.

Les mer
SolaHyBeam

SolaHyBeam

SolaHyBeam-serien visker ut skillet mellom spot og wash. Med mulighet for både sylskarpe og silkemyke stråler, i tillegg til animasjonseffekter, får du alt du trenger i én lampe.

Les mer

HOG4 / Lysmiksere

Siste utgave av High End Systems sine lysmiksere er versjon 4. Alle mikserene leverers med samme software som gjør det veldig enkelt å ta et show mellom mikserene. High End Systems tilbyr også en rekke Wings og Widgets for å utvide ditt system.
  • HOG 4
  • Fullboar 4
  • Roadhog 4
  • Hedgehog 4
  • Hoglet
  • Rackhog 4


Les mer Quick Start Guide

FQ100 / Røykmaskin

High End Systems lager pr. dags dato kun én røykmaskin, men denne er til gjengjeld veldig bra! FQ-100 leverer stabil og god røyk. Den tåler livet på veien og er en fast følgesvenn for mange lysteknikere.
Les mer

Case Studies

SolaSpot Pro 1500 til Den Norske Opera
Vi gratulerer Den Norske Opera & Ballett med 24stk SolaSpot Pro 1500 til hovedscenen! Kriteriene for DNO&B var blant annet kvaliteten i lyset samt at lampene måtte være stillegående - og etter nøye testing falt valget på High End Systems sin SolaSpot Pro 1500. DNO&B føyer seg også til i rekken med mange andre europeiske operahus, teatre og konserthus som har valgt SolaSpot til sine produksjoner.

Les mer

Karpe Diem "Heisann Montebello"-turné
I tillegg til å ha vært med på å skreddersy infrastruktur og lys- og skjermsystemet har Bary supplert Karpe Diem med 6stk SolaSpot Pro CMY og 4stk Shapeshifter C1-lamper. Når alt er i sving ser dette oppsettet helt rått ut og Karpe Diem har fått glodvarme anmeldelser hittil på sine konserter! Vi i Bary er stolte av å få ta del i denne produksjonen og turnéen.

SolaSpot Pro CMY er en fantastisk fin LED-profil med alt jeg trenger til denne produksjonen. En kraftig lampe med med veldig fine farger og imponerende optikk.
- Sebastian Ekeberg


Les mer

Bendik på veien med HOG
Vi møtte lystekniker Tobias Grønhaug med bandet "Bendik" i Jakobkirken. Tobias reiser med et herlig lite HOG-oppsett og da vi fikk nyss om konserten tok vi like gjerne med oss litt lamper fra High End Systems for å utfylle riggen og slå av en prat.

Etter å ha trykket litt på HOG ble det fort en favoritt. Softwaren er fantistisk lett å bruke.
- Tobias Grønhaug


Les mer

Full Boar 4 i Sandvika Teater
Bary gratulerer Bærum Kulturhus med ny Full Boar 4 lysmikser i Sandvika Teater! Mikseren er overlevert og de ansatte er kurset. Vi ønsker lykke til med lysdesignet i Hog 4-universet fremover.

Les mer

Leverandører