Absen ble grunnlagt i 2001. Selskapet holder til i Huizhou i Kina. Det finnes mange LED produsenter - og Absen er en av de største. De har kontroll på hele verdikjeden og har produkter i alle markeder. Absen har også eget trening- og servicesenter i Frankfurt.
absen.com Spørsmål?

Skjermer

A-serien
A-serien er den skarpeste serien til Absen. Denne fås i 1,25mm til 5,2mm pixel pitch. Skjermene er beregnet på innendørs utleie, men brukes også fast installert i TV studioer verden over. De skarpeste skjermene i denne serien leverer full HD i en størrelsen 2,4m x 1,35m og UHD i en størrelse på 4,8m x 2,7m.

Les mer om:

A1.2 A1.6 A1.9 A2 A3 A5

A97
A97 er Absen sin stadionskjerm. Skjermen leverer 16-bit grayscale, 6500 nits og er IP65/IP54-sertifiserte. Skjermen har en refresh rate på 4800Hz som gir stabilt bilde under kameraproduksjon. Den kan enkelt tippes 15 grader bakover og har avrundet kant på toppen for å ikke skade spillere som ikke greier å stoppe. I tillegg har skjermen TUV-EMC sertifikat som betyr at den møter alle krav fra UEFA.

Les mer

N-serien
N-serien fås i 2,4mm til 5,14mm pixel pitch. Dette panelet er laget for innendørs installasjon i butikker, kontorlokaler osv. Panelet er bare 5,6cm dypt, noe som gjør at man enkelt bygger det inn i en vegg. LED-modulene har ett helt nytt real-time feedback system som gjør at man får live oppdateringer på statusen til skjermen 24/7. Skjermen leveres også med Absen sin nye A3C kalibereringsteknologi som gjør at man lagrer kalibreringen i modulene. Dette gjør evnt. skifte av moduler til en enkel oppgave.

Les mer Se video

X5
X5 er det perfekte panelet for utleiefirmaer. Det har en pixel pitch på 5,2mm og 140 grader horisontal innsynsvinkel. Panelet kan også bues for å skape alternative scenedesign. Lysstyrken er på 5000 nits og kontrasten på 3000:1. Riggsystemet er enkelt og man har dobbel strømforsyning for trygg drift. Trenger du flere paneler er hele Europa full av innleiepaneler.

Les mer Se video

Leverandører