Det finnes utallige produkter på markedet, men vi selger kun produkter hvor vi kan innestå for kvaliteten. Mange års erfaring med utleie avslører byggekvalitet og holdbarhet over tid og dette er erfaringer vi bruker når vi anbefaler produkter til deg. Vi bruker kunnskapen fra tusenvis av jobber til å lage fremtidens installasjoner og har løsninger i alle prisklasser.

Vi har et eget serviceverksted som tar seg av reparasjoner, service og vedlikehold. Vi kan spesialtilpasse alt fra kabler og patchpaneler til komplette installasjonssystemer.

Med solide partnere og god erfaring kan vi levere det utstyret dere har behov for i det daglige – og til det lille ekstra.

ProdukterMikrofoner
Neumann
Sennheiser

Trådløse mikrofoner
Sennheiser

Høyttalere / PA
Bose
TW AUDiO

Monitorer / In-ear
TW AUDiO
Sennheiser

Forsterkere
Bose
TW AUDiO

Miksere
Solid State Logic

Tilbehør
Optogate
UniBelt

Stativer
Block & Block


Lamper
Portman Custom Lights

Bevegelige lamper
High End Systems

IVL™ lighting
Minuit Une

Miksere
High End Systems

Effekter
High End Systems

Stativer
Block & Block


Mobilscene
Europodium

Motorer
Stagemaker

Scene
H.O.F. Alutec

Stativer
Block & Block

Tekstiler
Gerriets

Truss
H.O.F. Alutec


Lerret
AV Stumpfl
Gerriets

Mediaservere
Green Hippo

Projektorer
Panasonic

Skjermer
Absen
Panasonic

Leverandører

Siste nytt fra salg

Bary overtar utleieavdelingen til Rubicon

Bary overtar utleieavdelingen til Rubicon fra 1. oktober 2017. Vi tar med oss det beste fra Rubicons utleieavdeling inn i selskapet for å kunne møte fremtiden på en innovativ og trygg måte.

Minuit Une – ny lampeteknologi

Bary presenterer ny lampeteknologi på det norske markedet! Immersive & Versatile Laser lighting. For å forstå det må du se det - det er noe nytt og annerledes, helt enkelt!

Hippotizer Workshop

Vi inviterer til Hippotizer Workshop på Bass i Oslo den 18. oktober - meld deg på!

SSL AWS-kurs i oktober

I samarbeid med Subsonic Society og Something From Nothing ønsker vi velkommen til SSL AWS-kurs i Oslo og Bodø i oktober. Klikk her for å melde deg på!

Astrid S på Slottfjell

Bary var heldige å få levere design av scene, lys og visuals i samarbeid med Armin Kazlauskas (Mediatec Group) for Astrid S til hennes konsert på Slottsfjell tidligere denne sommeren.

Absen XD6 til Trippel-M

Vi gratulerer Trippel-M med deres nye XD6 LED-skjerm fra Absen. Skjermen ble levert klar til selveste 17. mai, men vil også være mye ute på veien resten av sommeren.